Gå kurs i BB Glow ochMicroneedlingpen

BB Glow & Microneedlingpen

Går du vår kurs om BB Glow & Microneedling blir du duktig på att hantera en Microneedlingpen. Då kan du ge dina kunder behandling med särskilt BB-mineral serum.

Att få en BB Glow behandling har blivit alltmer populärt. För att du ska kunna ge dina kunder denna populära behandling behöver du lära dig använda en Microneedling-penna för att tatuera in BB Cream i huden.

Det lär du dig på kursen

Behandlingen syftar bland annat till att dölja fläckar och ge lyster till ansiktet. I den här behandlingen lär du dig tatuera in BB Cream som ger ansiktet en särskild lyster. Den kommer i former av ampuller som säljs för användning med Microneedlingpen. De ska inte förväxlas med BB Cream som var och en kan köpa i någon skönhetsbutik. Kursen pågår endast en halv dag och när kursen är slut får du med dig ett start-kit och ett certifikat på att du har gått kursen.

Fillersutbildning eller BB Glow kurs i Göteborg lär dig mer

Det är BB Glow

BB Glow behandling har inget att göra med kosmetisk pigmentering som “Camouflage”. I stället utförs BB Glow behandling med och ett mesoserum plus ett BB Glow-serum en Microneedling Pen. Behandlingen ger ditt ansikte en ny lyster och avlägsnar fläckar och oönskad pigmentering.

Vill du lära dig med om BB Glow och lära dig hantera en Microneedlingpen? Gå vår halvdagskurs!. Ta kontakt så kan vi berätta mer!