Fillersutbildning i Göteborg

Fillersutbildning

Till skillnad från vanliga grundkurser så är det här en mer omfattande introduktionskurs. Du lär dig inte bara att injicera effektivt, utan kursen ger dig även den bakgrundsinformation och de färdigheter som du behöver för att kunna erbjuda dina patienter professionell service.

Gå vår grundkurs

På vår grundkurs lär du dig att behandla läppar kinder och nasolabialvecken (rynkan mellan näsan och munnen som kommer när vi ler eller skrattar). Kursen är både teoretisk och praktisk och sker under handledning av en lärare som är specialist på fillerinjektioner.

Grundkursen täcker allt ifrån medicinska aspekter; såsom ansiktets anatomi, eventuella komplikationer och hur du kan förebygga dem, ”danger zones”, hur du kan ge konsultering, föra journal och om samtycke enligt personuppgiftslagen.

fillersutbildning i Göteborg lär dig mer om fillers

Gå vår avancerade kurs

Behöver du uppdatera dig inom de senaste produkterna och teknikerna i dagens snabbt utvecklade kosmetiska industri, så att du kan erbjuda fler produkter till dina kunder. 

Här får du flera demonstrationer och fördjupad praktisk utbildning av erfarna lärare. Mer tid kommer att tilldelas för övning i små grupper eller en och en och du får vägledning i övningarna . När du har gått vår avancerade kurs kommer du att vara trygg med att ge avancerade injektioner med filler.

Går du vår fillersutbildning i Göteborg lär du dig ge professionella behandlingar med fillers. Ta kontakt så berättar vi mer!